Arckezelések

Tisztító kezelés zsíros bőrűeknek

Kezelés menete:
letisztítás, peeling, puhítás gőzöléssel, manuális nyomkodás, fertőtlenítés VIO-val, nyugtató pakolás, LED terápia, masszázs (gyulladt pattanások esetén nincs masszázs), mattító krém.
Kiegészíthető az alap kezelés Ultrahangos hatóanyag bevitellel, ősztől nyárig AHA savas hámlasztással vagy gyémántfejes bőrcsiszolással.

Időtartam: 1,5 - 2 óra

A mitesszer és pattanás gyakori problémát jelent mind a fiatalok, mind a felnőttek körében egyaránt. Helyes kezelését jobb szakemberre bízni, ugyanis az otthoni nyomkodással maradandó hegeket, foltokat okozunk, ráadásul a probléma sem szűnik meg, azonban sokszorozódik (a gyulladást okozó baktériumok tovább fertőznek/szaporodnak).
A kozmetikus a diagnosztika után segíteni fog neked a bőrön jelentkező rendellenességek csökkentésében, szebb, egészségesebb bőrképet varázsol. Tanácsokat ad az otthoni bőrápolásra, kezeléseket ajánl az öregedés jeleinek késleltetésére, vagy halványítására.
Emellett érdemes bőrgyógyászhoz is ellátogatni, aki segíteni fog megtalálni a probléma belső okait.


Extra kényeztető kezelés

Kezelés menete:
letisztítás, peeling, 15 perc arcmasszázs, fátyolmaszk 15-20 perc, ezalatt kézmasszázs, Jade köves arcmasszázs  

Igazi "ÉNIDŐ". Ha szeretnél kikapcsolódni, pihenni, kényeztetni magad, és közben ráadásul szépülni is, itt a remek alkalom!
A kezelés alatt lágy zene szól, finom illat száll. Nincs más dolgod, mint pihenni. 
Időtartam: 1 óra

Az arcmasszázsnak több pozitív hatása közül néhány:

 • segíti az lehalt szaruréteg megfelelő leválását, peeling hatás
 • fokozza a rugalmasságot, és a feszességet
 • segíti a pórusok tisztulását, csökkenti a mitesszerek számát
 • segíti a tápanyagok felszívódását
 • puhább, simább bőrt eredményez

A koreai fátyolmaszkok ma már a nyugati nők szépségápolási rutinjában is szerepelnek - nem véletlenül. Egyszerű a használata, és nagyon hatásos. A hatóanyagokkal gazdagon átitatott szövet remekül illeszkedik az archoz. Hatóideje alatt kellemesen relaxálhatunk.


Gyémántfejes bőrcsiszolás/ mikrodermabrázió

Kezelés menete:
letisztítás, LumiSpa, bőrcsiszolás, pakolás. Ajánlott 3 hetente ismételni ősztől nyárig. Más kezelésbe is beilleszthető.
Frissebb, egészségesebb, simább bőr és megsokszorozott hatóanyag bevitel már egy kezeléssel! 

Időtartam: 45 perc

A gyémántfejes mikrodermabrázió kezelés néhány perc alatt "kéregtelenít", eltávolítja az elhalt hámsejteket, így az új, fiatal bőrsejtek termelődését serkenti. A gyémántfejes bőrcsiszolás rendszeres vagy kúraszerű alkalmazásával a bőr normális életciklusa helyreáll, a fiatal bőrsejtek normális ütemben termelődnek, a bőr anyagcsere viszonyai felélénkülnek, és egy frissebb, fiatalabb bőrre tehetünk szert, látványosan csökkennek a ráncok, halványulnak a hegek, foltok, csökken a mitesszerek, pattanások száma.  


AHA (alfa-hidroxi-acid) savas bőrfelszíni hámlasztó kezelés kúraszerűen

Kezelés menete:
letisztítás, peeling, glikolsav (AHA) 10-15 perc, neutralizáló és tápláló krém. 
Ismételni szükséges 4 -6 alkalommal, 7-10 naponta.
A bőr megújulási folyamatát a leghatékonyabban kémiai hámlasztással tudjuk elősegíteni. Az AHA-k stimulálják a bőrmegújító folyamatokat, behatolnak az elhalt szarusejtek láncai közé, fokozzák azok leválását, és ezzel elősegítik a hatóanyagok felszívódását.  

Időtartam: 30 perc

Az alfa-hidroxi-savak, a bőrgyógyászok által széleskörűen használt A-vitamin savhoz hasonlóan, közvetlenül a bőrszövetre hatnak, de nem kívánt mellékhatások nélkül.
Működésük során a megvastagodott szaruréteg okozta bőrelváltozásokat jelentős mértékben csökkentik, de hatással vannak a bőr mélyebb rétegeire is. Hatásukra több új sejt képződik a bazális rétegben, fokozzák a fibroblastok osztódását stimulálva a kollagén- és elasztinképződést, feszesebb, ragyogó bőrt eredményez. Halványítja a ráncokat, foltokat, hegeket.


Hideg- Meleg arcvasaló 

Kozmetikai kezelés részeként alkalmazandó, nem képez önmagában különálló kezelést.
A hideg és a meleg használata a kozmetikai kezelésekben régóta bevált módszer. 

A meleg hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, az anyagcsere, a bőr felszívóképessége, aktiválódnak a bőr feszességért felelős sejtek, kitágulnak a pórusok, így a hatóanyagok jobban felszívódnak.

A hideg nyugtató, véredényszűkítő, pórus összehúzó, bent tartja a bevitt hatóanyagot. Ezt nevezzük hatóanyagcsapdának.
A hideg kezelés után az erek ismét kitágulnak, amivel a vérkeringés ismét erőteljesebb lesz. A hideg-meleg terápia rendszeres alkalmazásával az ereket tornáztatjuk.  


 • Piros: Öregedés gátlás,ránckezelés
 • Zöld: Gyulladáscsökkentés, Duzzadtság, ödéma csökkentése, napfoltok kezelése
 • Kék: Akne, zsíros bőr kezelése
 • Sárga: Nyirokaktiválás, keringésfokozás
 • Lila: Sejtregeneráció gyorsítása, bőrtextúra egyenlítése
 • Cián: Érzékeny bőr, tágult rosacea kezelése
 • Fehér: Bőrfehérítés, pigmentfoltok kezelése

Bio áram és LED terápia

Kozmetikai kezelés részeként alkalmazandó, nem képez önmagában különálló kezelést. 
A BIO és a LED a természetes fényt és elektromos hullámot használva vitalizálja a sejteket, fokozza a vérkeringést, javítja az oxigén ellátását, erősíti a bőrszövetet és javítja a bőr anyagcseréjét. 
A BIO kezelés fejlett elektromos technológián és biológiai alapokon fekszik, a test bioelektromos háztartását javítja, ezáltal vitalizálja a sejteket, élettel telibbé varázsolja a bőrt. A BIO mikroáram impulzusok finoman összehúzzák a bőr alatti izmokat, ezáltal feszesedik, erősödik a bőr.
A LED kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok, és a zsírok.
 

Ultrahangos peeling/ Hidroabrázió

Kozmetikai kezelés részeként alkalmazandó, nem képez önmagában különálló kezelést.
A hidroabrázió a mechanikai peelingek csoportjába tartozik. Gyulladt bőrök kezelésére is alkalmas, mivel intenzív hámlasztó hatása van, de emellett kíméletes a bőrrel . A mikrodermabárziónál sokkal finomabb mechanikai peeling, ezáltal a hidroabrázió lényegesen kevésbé fényérzékenyít.

Az ultrahangos kezelőfej 30.000 ultrahangos rezgést bocsájt ki percenként, a rezgések hatására a nedvesített bőrön mikro-robbanások jönnek létre melyek leválasztják az elhalt szarulemezkéket a bőr felszínéről.